Werkplaats

Bij mij in de werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij mij aan het juiste adres.    APK

    Onderhoud

    Bandenservice

    Diagnose

    Automaat spoelen

APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt.

Onderhoud en reparatie

Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Daarom is het verstandig gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Ik beschik over goede diagnoseapparatuur waarmee ik vrijwel elke auto kan uitlezen.Automaat spoelen


Maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom de automaatbak reinigen en spoelen om klachten te voorkomen of in sommige gevallen zelfs te verhelpen.